De laatste prijs van bitcoin

De laatste prijs van bitcoin

Bitcoin SV is ongetwijfeld een van de meest spraakmakende crypto-valuta’s van de laatste dagen en de stijging gaat nog steeds door.
De Amerikaanse dollarprijs van BSV is vandaag met meer dan 19% gestegen en heeft $ 194 bereikt op de aandelenmarkt van Huobi. De 23-daagse stijging van BSV ging boven 260%, en de stijging sinds het begin van het jaar bereikte 160%.

De afgelopen dagen bleek Satoshi Nakamoto van Craig Wright een toename van 150% te zijn na het gerucht dat de BSV, een plotselinge instorting met een plotselinge verkoop. De marktwaarde van de Bitcoin SV is ook dramatisch gestegen en bereikte $ 3.918 miljard, vergeleken met de tijd van de pers.

 

De verhoging van de Bitcoin SV met $ 600 miljoen maakt het mogelijk om de Binance Coin te passeren en de BSV de zevende grootste crypto-valuta te maken volgens de totale marktwaarde. Bitcoin SV heeft een ernstig verlies van reputatie geleden, vooral na de recente, op manipulatie gebaseerde opkomst, en deze stijging zou een geplande actie van BSV-walvissen kunnen zijn.

[Total: 1    Average: 5/5]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *